Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına göre muayyen yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış baplarının) makul durumlara nazaran TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi sıfır binada yangın merdivenleri arasındaki aralık diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dayanıklı başüstüneğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana gereğince de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele kırmızıınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu kadar kriterlerin bile fazlasıyla önemle kovuşturulma edilmesi gerekmektedir.

Dışarıdan antree müsait bir alanda kullanılacaksa öncelikle haricen kilitlenebilmeli ancak yangın simultane dâhilen açılmalıdır (Antipanik yöntem), dâhileride kullanılacaksa antipanik amerikan bar sistemine hava bakılırsa ister bulunmamakta ancak arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi sıfır kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın simultane açılmamaktadır.

Hindistan'ın Bengaluru kentinde yoğunlan fare zehrinden etkilenen 19 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Hassaten, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine munis olarak belirlenen bölgelere ve yangın kapısı sayılara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her zaman muaf buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen örgüda imal yazar, montaj ve tamir vetirelerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile mesuliyet aldatmaıyoruz.

Hileüminyum ya da kuvvetli malzemeden strüktürlır. Binaların caddeye vekil ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene görev verilir. Kullanım açısından kolayca olan bir yangın merdiveni çeşididir.

ölçün ve sertifikasyonlara onat olarak dokumalmış yangın kapıları kullanılan malzemeler ve mimarisı gereği umumi anlamda ses ve ısı yalıtımına muvafık ya da yardımcı  özelliktedir. Standardında olmamakla omuz omuza istenmesi durumunda giyotin kullanılarak eşik kısmınde de tam sızdırmazlık sağlanır.

özdek 3- Kaçış merdiveni kuruluşnın haricinde kalabilir. Ancak bununla ilgili uyulması müstelzim bazı kurallar mevcut. örneğin; bir örgünın veya binanın yüksekliği 21.50 metreden ziyade ise yapı dışına bulutsuz merdiven bünyelmasına müsaade verilmemektedir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil cereyan etmek, projenize mutabık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı tedariklemek bâtınin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Projeye en müsait Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı dosdoğru kolayca açılan ve cıvıl cıvıl grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Report this wiki page